Sorteer op

The One Glove keepershandschoenen kopen?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je het grootse én voordeligste assortiment keepershandschoenen van The One Glove in Nederland en de werld buiten het VK zelf. Wij hebben de laatste modellen altijd op voorraad dus bestel nu!

Over The One Glove

Engeland, de bakermat van voetbal. In dat land is in 2004 The One Glove Company opgericht. Er bleek een duidelijke behoefte te zijn voor keepershandschoenen die qua prijs zeer toegankelijk zijn, met de kwaliteit en grip van een professionele keepershandschoen. De realiteit is natuurlijk dat elk paar keepershandschoenen een bepaalde levensduur heeft. Het belangrijkste voor een keeper moet continue vervangen worden, maar om dat elke keer te moeten doen met een hoog geprijsd product vonden veel keepers, ouders en trainers teveel van het goede.

Doel van The One Glove Keepershandschoenen

Uit deze gedachte is The One Glove Company ontstaan: het maken van een top handschoen die iedereen kan betalen. Na een intensief marktonderzoek bij zowel prof als amateurkeepers was het duidelijk waar onze handschoenen aan moesten voldoen. Heel veel verschillende prototypes met verschillende latex, pasvormen en uitvoeringen hebben we uitvoerig getest met behulp van ervaren keepers en keeperstrainers.

The One Glove keepershandschoenen zijn de professionele keuze 

Vandaag de dag zijn er meer dan 30 profkeepers in Engeland die hun carrière en vertrouwen leggen in onze handschoenen. Ook diverse top keeperstrainers verbonden aan profclubs kiezen voor onze handschoenen. Maar dat is niet het belangrijkste voor ons: wij willen iedereen dezelfde kwaliteit kunnen bieden en dat doen wij ook! De modellen waar onze profkeepers mee spelen zijn dezelfde modellen als wij die aan jou mogen aanbieden. The One Glove Company heeft een uitgebreide range van keepershandschoenen en accessoires die voor iedereen beschikbaar zijn.

Met elk model wat we aanbieden, en gedragen worden door prof keepers van League One tot aan de Premier League, ben jij gegarandeerd van een kwaliteitshandschoen. Wanneer jij kiest voor “One” kies je voor dezelfde kwaliteit als profkeepers!

We hebben het niet alleen gezocht naar zulke kwaliteit en toegankelijkheid, maar we hebben het ook geleverd. En dat al 10 jaar lang. En we zullen blijven doorgaan. Wij zijn het originele alternatief, wij zijn de “ONE GLOVE”.

#TRAINPLAYWEARONE!

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss