Sorteer op

Keepersbroeken

Als keeper moet je optimaal presteren. Dit kan alleen met een keepersbroek die comfortabel zit en je bescherming geeft. Bij Jeugdkeeper.nl hebben wij het grootste assortiment keepersbroeken. Deze broeken geven je naast bescherming tevens de juiste bewegingsvrijheid die nodig is.

Onze collectie keepersbroeken

Jeugdkeeper levert keepersbroeken van Uhlsport, Hummel, Masita, Reusch, Stanno en Jako. Wij voeren diverse lange en korte broeken met bescherming en zonder bescherming. Zodoende voor ieder wat wils.
In onze shop presenteren wij de verschillende modellen en merken op onze "Wall of pants". Alle deze broeken hebben wij op voorraad vanaf maat 116 tm XXL.

Welke keepersbroek?

De keuze van een keepersbroek is erg persoonlijk. Voor de jeugd raden wij voor de trainingen altijd een lange- of ¾ keepersbroek aan. Wij raden dit aan omdat je tijdens een keeperstraining relatief erg veel op de grond valt. Om blessures en schaafwonden te voorkomen dien je bij een keeperstraining een lange broek te dragen.
Afhankelijk van het type veld kun je kiezen uit de standaard broeken met kussentjes; dit wordt padding genoemd; of voor keepersbroeken met extra stevige beschermingsvlakken gemaakt van bijvoorbeeld Kevlar. De met kevlar verstevigde broeken slijten bijna niet. Ideaal voor kunstgras.

Natuurlijk zijn deze lange broeken ook in de wedstrijd te dragen, zeker als het kouder wordt. Steeds populairder worden de ¾ broeken. Deze broeken vallen tot onder de knie. Ze bieden alle voordelen van een lange broek met de bewegingsvrijheid van een korte broek. Doordat de kousen onder de broek vallen is het been niet bloot en kan deze broek ook goed in de winter gedragen worden.

Korte broek

Natuurlijk voert Jeugdkeeper.nl ook korte keepersbroeken. De korte keepersbroek blijft voor wedstrijden toch de favoriet. Het straalt wel iets uit als een keeper een korte broek draagt. De doelman heeft de keus om een broek zonder bescherming of met kussentjes te dragen. Vaak wordt er speciaal beschermend ondergoed gedragen als de keeper voor de korte broek zonder bescherming kiest.

Keepersbroek assortiment bij Jeugdkeeper.nl

© 2013 - 2023 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel