Pre Holiday Keepersclinic zondag 3 juli 2022 

Jeugdkeeper.nl / Keeperschool VD Kaay en veel BVO trainers / keepers

Nog even knallend de vakantie in?

Zondag 3 juli organiseert Jeugdkeeper.nl ism Keeperschool van der kaay een keepersclinic voor alle leeftijden.
De trainingen staan onder leiding van de keeperstrainers en coördinatoren van betaald voetbal organisatie. Daarnaast zullen er weer keepers uit de jeugdopleidingen aansluiten evenals keepsters uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en zeer waarschijnlijk een profkeeper.

Deze keer verdelen we de inschrijvingen over 3 tijdsloten om nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Wanneer alle inschrijvingen binnen zijn worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Dit kan niet altijd een juiste afspiegeling zijn, maar wij doen ons best om zo uitdagend mogelijke groepen te maken.

Privacy

Alle keepers die meedoen kunnen en zullen waarschijnlijk worden gefotografeerd en of gefilmd. Dit om een leuke rapportage achteraf te hebben. In het inschrijfformulier wordt hiervoor uw toestemmming gevraagd. Wij gaan deze foto's niet buiten onze partners op deze dag verspreiden. Echter is er geen onderscheid te maken tijdens de clinic. Indien de keeper ingeschreven wordt wordt er ook automatisch ingestemd met eventuele film en foto opnames.

De ervaring leert dat op dagen als deze diverse scouts rondlopen van betaald voetbal organisaties. Natuurlijk zullen de scouts van onze eigen clubs aanwezig zijn. Echter zijn ook andere bvo's aanwezig. Wij verstrekken alleen informatie aan andere clubs indien u akkoord gaat met een eventuele scouting. Indien u NEE invult in het inschrijfformulier zullen wij de gegevens NIET doorgeven bij eventuele belangstelling.

Vul alle velden in bij het artikel. Op deze wijze kunnen wij het beste de groepen formeren.

Let op: 
1.
Wil je je alleen inschrijven voor de keepersclinic en geen andere producten bestellen?
Let erop dat je bij VERZENDING in de 2e stap van het bestelproces "Afhalen Winkelier" kiest. Er worden dan geen verzendkosten gerekend!

2.

Inschrijving vindt alleen plaats na betaling! 

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss