24 oktober jl. was het eindelijk zover… De eerste versie van de Keepersdag bij V.V. Drechtstreek i.s.m. Jeugkeeper.nl en KeepersNederland.nl . Ruim 2 uur voor aanvang kwamen de eerste deelnemers al aan. Sommigen uit de regio, maar ook uit plaatsen als Venlo, Vlissingen en Nunspeet etc. Dit geeft direct de drive van deze jongens en meiden aan.

Om 10 uur begon de dag waar iedereen op gewacht had met een welkomstpraatje van onze keeperscoördinator Niels Braat, waarna hoofdtrainer Maikel Korebrits van KeepersNederland.nl het woord nam en uitleg gaf over de dag.
KeepersNederland zou de training gaan leidenmet de hoofdtrainers Maikel Korebrits (RKC/Den Bosch) en Alex van Roessel (keeperstrainer Willem II en KNVB U19). Zij hadden een aantal jeugdkeepers van profclubs meegenomen die samen met de trainers van V.V. Drechtstreek de groepen zouden leiden. Het was zeker leuk dat de keepster van Ado Den Haag en Nederland U19 Jennifer Vreugdenhil ook een groep onder handen nam.

Alle trainers van V.V. Drechtstreek waren in het nieuw gestoken door Intertoys Dordrecht Centrum en Jeugdkeeper.nl. Zo vormden zij een mooie eenheid en waren goed herkenbaar.

De dag zou uit 2 delen bestaan. Een ochtendgedeelte met specifieke training welke specifieke keepersproblemen behandelde en een middaggedeelte waarin spelvormen centraal stonden en waar de beste 6 doelmannen prijzen konden winnen. Tussendoor stond een demo op het programma van jeugdkeepers van NAC, Willem II en RKC / Den Bosch. Het enthousiasme op de tribune was enorm tijdens deze demonstratie.

De dag werd goed bezocht door ouders en belangstellenden. Scouts en keeperstrainers van Feyenoord, Dordrecht en PSV kwamen een kijkje nemen. Ook oud profkeepers als Oscar Moens zijn gespot.

Tussendoor hebben alle keepers en trainers een goede lunch voorgeschoteld gekregen, waarbij vermeld moet worden dat de lunch voor de deelnemers gesponsord was door de C1000, AH en De Heerlijkheid.

Na afloop van het middaggedeelte hebben alle deelnemers certificaten ontvangen en werd de gratis loterij gehouden.

Er werden spullen beschikbaar gesteld door Jeugdkeeper.nl, HO soccer, Reusch, Uhlsport en mammoet sport. KeepersNederland stelde het gesigneerde wedstrijdshirt van RKC doelman Seda beschikbaar.

Alle keepers gingen naar huis met een bal van Uhlsport en een goodybag verzorgt door Uhlsport, Reusch en MCDAVID en voetbaldirect.

Al met al een geslaagde dag die zeker traditie moet worden.

Zie bijgaande films voor een impressie van de dag:

 

 

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss