Sorteer op

Gladiator Sports keepershandschoenen zijn een nieuw begrip in de keeperswereld. Alle handschoenen van Gladiator Sports zijn voorzien van negative cut of hybrides cuts. Dit zorgt ervoor dat de handschoen strak om je handen heen zit. Zo heb jij altijd de controle over de handschoenen en de bal!

Gladiator Sports keepershandschoenen zijn beschikbaar voor alle weersomstandigheden

Het fijne van Gladiator Sports is dat ze meedenken met alle sporters. En dus ook de keepers. Over de handschoenen is namelijk echt nagedacht, voordat deze in productie kwamen. Zoals al eerder gezegd hebben de handschoenen de juiste pasvorm door de negative cut en hybride cuts. Een keepershandschoen moet tenslotte goed om je handen zitten als je de ballen uit het doel moet houden. Gladiator Sports heeft bovendien ook keepershandschoenen met fingersave voor de keepers die dat liever hebben,

Omdat voetbal natuurlijk in de meeste gevallen een buitensport is, zijn de handschoenen ook te gebruiken voor alle type weersomstandigheden. Wanneer het regent zorgt de palm van de handschoen dat je goed grip hebt wanneer je een bal probeert te vangen die nat is. En met warm weer kunnen de keepershandschoenen goed ademen. Kortom, de Gladiator Sports keepershandschoenen kun je het hele jaar door optimaal gebruiken.

Over Gladiator Sports

Ben je op zoek naar unieke keepershandschoenen? Dan is Gladiator Sports jouw merk. Gladiator Sports is een nieuw Nederlands merk dat zich volledig richt op de sportmarkt. En daarom zijn er nu ook keepershandschoenen beschikbaar bij ons. Opgericht door een kenner die eigenaar was van Elite sport Europa en later voor Sells werkte. Dit soort knouwhow is gebruikt om Gladiator op te richten.
Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss