Jeugdkeeper-handschoenen_met_fingersafe-senior-voetbal-keeper-producten   Jeugdkeeper-handschoenen_zonder_fingersafe-senior-voetbal-keeper-producten   Jeugdkeeper-overalls-senior-voetbal-keeper-productenJeugdkeeper-broeken-senior-voetbal-keeper-producten   Jeugdkeeper-sokken-senior-voetbal-keeper-producten  Jeugdkeeper-shirts-senior-voetbal-keeper-productenJeugdkeeper-scheenbeschermers-senior-voetbal-keeper-producten    Jeugdkeeper-protectie-senior-voetbal-keeper-producten Jeugdkeeper-underwear-senior-voetbal-keeper-producten 

 

Keeper

Ieder voetbalelftal wordt gebouwd rond een keeper. Op de doelman wordt tientallen keren per wedstrijd vertrouwd, ook als een team beschikt over een uitstekende veldbezetting. Zonder een keeper stelt een elftal dan ook niets voor, en zonder goede keepersuitrusting stelt een doelman weinig voor. De uitrusting van een keeper, samen met zijn talent en vaardigheden, kunnen een team dus maken of breken. Het is dus ook niet gek dat iedere keeper de beste voetbalschoenen, scheenbeschermers en sokken zoekt, om maar te zwijgen over het speciaal ontwikkelde keepersshirt, de keepersbroek en natuurlijk de moderne keepershandschoenen. Er komt dus heel wat bij kijken, voordat de keeper de held op de doellijn is. Met de juiste keepersuitrusting kan ook jij die heldenrol vervullen.

Het tenue van een keeper

De keeper valt altijd op, zowel op de training als in de wedstrijd. Vaak is de keeper anders gekleurd en uiteraard beschikt de doelman over keepershandschoenen en, in sommige gevallen, ook een lange keepersbroek. Aan de ene kant zorgt een opvallend gekleurde uitrusting voor herkenning en intimidatie, maar natuurlijk kent een keeperstenue van hoge kwaliteit meer voordelen. Zo zijn keepersshirts en keepersbroeken zo ontwikkeld dat ze voldoende bescherming bieden tijdens een spectaculaire redding waarbij je hard op het gras belandt. Keeperskleding voorkomt de meeste blessures die een doelman kan oplopen, maar ook keepershandschoenen, vooral handschoenen met fingersave, kunnen dat voorkomen.

Meevoetballende keeper

Van de hedendaagse keeper wordt echter meer verlangd dan een paar reddingen per wedstrijd. De moderne doelman voetbalt mee en heeft daarvoor natuurlijk de juiste voetbalschoenen nodig. Maar ook als de aanvaller een tackle inzet, wil de keeper zich veilig voelen, dus ook scheenbeschermers zijn een keeper tegenwoordig niet vreemd. Zo wordt de doelman bovendien een herkenbaarder onderdeel van het team en waarborgt hij zijn eigen veiligheid, terwijl hij op spectaculaire wijze redding brengt.

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss