Sorteer op

Keepersshirt

Een voetbalelftal bestaat uit elf man met ieder hun eigen taak en positie. Waar de spits de doelpunten moet maken, moet de keeper dit juist zien te voorkomen. Daarbij dient een keeper zich aan speciaal voor hem opgestelde regels en tactieken te houden, aangezien de doelman van zeer groot belang is tijdens het vaststellen van de overwinning. Daardoor verschilt de keeper het meest van alle andere posities binnen het team en dat moet natuurlijk op een bepaalde manier duidelijk gemaakt worden. Daarvoor is een keepersshirt uitstekend geschikt. Vandaar dat er vandaag de dag tal van keepersshirt te krijgen zijn in allerlei diverse designs.

Stijlvol shirt

Als keeper wil je presteren, maar tegelijkertijd ook stijlvol voor de dag komen. Op de doelman zijn namelijk al snel alle ogen gericht. Een keeper die niet optimaal presteert, kan een hoop geklaag verwachten van zowel teamgenoten als het publiek, maar een doelman die alle ballen pakt, is juist weer de held van de dag. Dat maakt de keeperspositie zo mooi, je krijgt hoe dan ook aandacht, iedere wedstrijd weer. En dan is het natuurlijk wel zo lekker om in een stijlvol keeperstenue op je doellijn te staan. In het aanbod keepersshirts is van alles te vinden. Bekende merken als Uhlsport, Reusch, Jako, Masita, Sells en Hummel bieden volop keepersspullen, zoals een keepersshirt in opvallende en neutrale kleuren.

Nieuw is de keeperstrui van Uhlsport net ingenaaide baselayer. Het shirt lijkt korte mouwen te hebben, maar heeft ingenaaide baselayer mouwen met padding. Zeer stijlvol en geeft een athletisch uiterlijk.

Functioneel keepersshirt

Niet alleen is de bescherming die een keepersshirt biedt handig, ook de felle kleuren van een keepersshirt kunnen een hoger doel dienen. Zo vertellen veel professionele keepers dat ze graag in een zo opvallend mogelijk shirt keepen, om de aanvallers zo te intimideren. Daardoor hebben ze meer kans om de bal uit het doel te houden en zo de held van de wedstrijd te worden.
Een onderzoek uitgevoerd in de Engelse Premier League heeft uitgewezen dat keepers met fel gekleurde keepersshirts meer ballen tegenhouden. Vooral de rode en oranje shirts deden het opvallend goed, gevolgd door fel gele, groene en blauwe shirts. Rood is voor de mens een kleur van gevaar en aarzelen daardoor net iets langer. Ook worden de shirts een soort magneet, een natuurlijke aantrekkingskracht waar de aanvaller op schiet. 

Jeugdkeeper heeft keepersshirts en alle maten. Van maat 116 tm XXl. Zo is er voor iedereen wat wils. Natuurlijk hebben wij ook een eigen bedrukkingsservice zodat je keepersshirt ook gepersonaliseerd kan worden met je naam en nummer. Je wilt toch niet dat die ene scout je naam verkeerd noteert.

Naast de shirts met bescherming(padding) krijgen we steeds meer shirts zonder padding voor de wat gevorderde en oudere keeper.

U kunt ook bij keeperssets kijken om een combinatie van keepersshirt en keepersbroek te bestellen.

Keepersshirt Jeugdkeeper.nl Uhlsport

© 2013 - 2023 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel