Jeugdkeeper.nl

Wij zijn een jong bedrijf welke zich richt op alle soorten keepersbenodigdheden zoals keepershandschoenen, keepersshirts en keepersbroeken, maar ook rebounders en beschermend underwear.

Al jaren zijn we zelf aangetrokken tot de plek tussen de palen. Wanneer onze zoon zelf doelman wilde worden laait het virus weer op. Je ervaart dezelfde hindernissen als voorheen toen je zelf problemen had om goed materiaal aan te kunnen schaffen. Daarnaast merk je wederom dat de keeper te weinig tot geen specialistische training krijgt.

Daar moeten we wat aan doen! In eerste instantie een webshop voor de beginnende doelman met een droom het tot een speciaalzaak voor keepers te brengen. Wij willen een ruim assortiment hebben voor de jeugd, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Keuze, service en advies moet voorop staan.

Inmiddels zijn wij sinds begin 2015 gestart met een echte keeperswinkel, uniek in Nederland. In de winkel kunnen keepers en trainers alle materialen voelen en passen. In de ongedwongen sfeer nemen wij de tijd voor iedereen. Juist omdat wij dit zelf ook willen krijgen in een winkel. Trek dus de tijd uit voor een bezoek, want die nemen wij voor iedereen.

Voor vragen en suggesties kunt u altijd terecht. Er bestaat geen 9 tot 5 mentaliteit. Het persoonlijke contact ervaren wij zelf als zeer prettig.

Naast het leveren van keepersmateriaal, kwaliteit keepershandschoenen, keepersbroeken, keepersshirts en keepersaccessoires willen wij ook de beleving en kunde voor de keeper verhogen.

Doormiddel van keepersclinics willen wij de jeugdkeeper bij laten leren en voor de jeugd het onbekende materiaal onder ogen brengen.

Bij Jeugdkeeper.nl vindt je gerenomeerde keepers merken als Uhlsport, Reusch, Caepan, Gladiator, Keepersport, Stanno, McDavid, Sells, The One Glove, Elite sport, Jako en Masita. Tevens leveren we trainingsmaterialen van de Dutch Toys Group, Agility Sports en Cawila.

Onderstaand krantenartikel verscheen 2 september 2016 in het Algemeen Dagblad.
http://www.ad.nl/dordrecht/klanten-uit-hele-land-in-speciaalzaak-voor-keepers~ae267497/

Wij begroeten u graag een keer in de winkel!

Myron de Heer Eigenaresse Jeugdkeeper.nl

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss