Sorteer op

Uhlsport keepershandschoenen

Uhlsport keepershandschoenen is een begrip in de voetbalwereld. Het Duitse Uhlsport levert sinds 1948 sportartikelen van uitmuntende kwaliteit. Sinds eind jaren ’60 is Uhlsport de productie van Uhlsport keepershandschoenen gaan verhogen. Daarom is Uhlsport sinds de jaren 70 één van de grootste ter wereld. Uhlsport keepershandschoenen is een begrip.

Keepershandschoenen

Uhlsport levert alle denkbare types keepershandschoenen. Bekend zijn de Fangmaschine, Cerberus en Eliminator handschoenen. De laatste Aerored collectie heeft zeker de liefhebber vrolijk gemaakt. Daarnaast heeft Uhlsport alle type handschoenen zoals de Negative, roll finger , hybrid en de finger surround. Om deze reden heeft Uhlsport iets te bieden voor de beginner als voor de prof.

Voor de liefhebbers van fingersave heeft Uhlsport het Support Frame systeem of het geavanceerde Bionik Frame, waarin de hand meer wordt nagebootst.

Foam

Foam is bij een keepershandschoen zeer belangrijk. Uhlsport heeft fantastische latex ontwikkeld. Van de startersoft, soft foam, supersoft tot en met de Absolut grip en de Supergrip. Vooral de laatste 2 foams worden door veel profkeepers gebruikt zoals Ofir Marciano (Feyernoord Rotterdam), Markus Schubert (Vitesse Arnhem) en tal van buitenlandse profs als Baumann en Radecki. Tevens heeft Uhlsport ook de soft resist en Super Resist kunstgras foam met uitstekende duurzaamheid.

Sportartikelen

Uhlsport staat niet alleen om de keepershandschoenen bekend. Naast handschoenen levert Uhlsport tal van andere producten. Ten eerste zijn de voetballen van Uhlsport wereldberoemd. In Frankrijk wordt al jaren in de Ligue 1 met Uhlsport gespeeld. Ballen van Uhlsport staan erom bekend gering drukverlies te hebben. Daarnaast is Uhlsport zeer sterk in de teamwear. Veel clubs en tevens ook landen spelen in Uhlsport. Tevens zijn accessoires als scheenbeschermers geweldig gevormd. Vooral de scheenbeschermers met sleeve zijn ongeëvenaard.

Uhlsport keepershandschoenen koop je bij Jeugdkeeper.nl

 

 

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss