Keepersclinic Jeugdkeeper.nl bij V.V. Sliedrecht op 20-10-2021

Krijg keeperstraining van de keeperscoördinatoren van Feyenoord en FC Dordrecht.

In de herfstvakantie (regio midden) op 20 oktober 2021 organiseert Jeugdkeeper.nl ism Keeperschool van der Kaay 2 clinics voor meiden en jongens bij V.V. Sliedrecht. De clinics staan onder leiding van de keeperscoördinatoren van Feyenoord en FC Dordrecht. Daarnaast zijn ook diverse ervaren keeperstrainers (van o.a. Keepersschool Van der Kaay en jeugdkeepers van diverse BVO's) aanwezig om de trainingen te begeleiden. Ook zijn de keepsters van Excelsior Rotterdam Eredivisie vrouwen aanwezig als trainster en begeleider.

Er zullen 2 clinics gehouden worden. Van 10:00 tm 12:00 en van 13:00 tm 15:00. Op basis van de inschrijvingen / niveau worden groepjes geformeerd die in één van de 2 clinics geplaatst worden. Nadat alle inschrijvingen verwerkt zijn worden de groepen en clinincs ingedeeld. 

Na iedere clinic sluiten we af met een loterij met erg leuke prijzen. Zo wordt er een rebounder verloot en hebben we diverse leuke prijzen van de leveranciers. 

Voor ouders en begeleiders is natuurlijk de kantine weer geopend om tussendoor de nodige versnaperingen te nuttigen.

Let op: Vul alle velden in bij het artikel. Op deze wijze kunnen wij het beste de groepen formeren.

Wil je je alleen inschrijven voor de keepersclinic en geen andere producten bestellen?
Let erop dat je bij VERZENDING in de 2e stap van het bestelproces "Afhalen Winkelier" kiest. Er worden dan geen verzendkosten gerekend!

Inschrijving vindt alleen plaats na betaling! 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss