Sorteer op

Stanno keepershandschoenen

Kwalitatieve Stanno Keepershandschoenen

Sinds 1990 is Stanno een kwaliteitsmerk keepershandschoenen. Stanno handschoenen worden niet alleen gemaakt voor keepers maar ook door keepers. Stanno heeft een veelzijdig assortiment handschoenen en is voortdurend bezig met technologische verbeteringen om de prestaties van keepers te optimaliseren. Erwin Mulder en Diederik Boer kiezen voor de kwaliteit van Stanno keepershandschoenen.

Het model van de Stanno keepershandschoen

Bij Stanno handschoenen draait het om twee basisonderdelen: het model en het foam. Het model is de belangrijkste eigenschap van een keepershandschoen. Hierbij draait het om de manier waar deze is gestikt. Bij het rollfinger model van Stanno worden de vingers helemaal omgeven door foam. Hierdoor ontstaat een vergroot foamoppervlak en ervaar je optimale grip.

Het vlakke hand model zijn er met twee soorten stiksels: positief gestikt en negatief gestikt. Positief gestikte Stanno handschoenen zorgen ervoor dat je de ballen gemakkelijk kunt vangen. Dit omdat de stiknaden aan de buitenkant van de vingers zijn verwerkt. Bij negatief gestikte handschoenen van Stanno zijn de stiknaden aan de binnenkant van de handschoenen verwerkt. Hierdoor sluit deze strakker aan rond de vinger en heb je meer controle over de bal.

Als laatste is er het hardground model. Dit is een mix van de rollfinger en het vlakke hand model. De samenstelling hiervan zorgt voor een uitstekende pasvorm en een groter gripoppervlak. Dankzij een rubberen patch aan de binnenkant van de hand slijt de handschoen minder snel. Uitermate geschikt voor kunstgras en harde ondergronden.

Stanno fingerprotection

Uiteraard zijn Stanno keepershandschoenen ook voorzien van ‘fingersave’. Keepershandschoenen van Stanno hebben een vingerbescherming die bestaat uit stevige, uitneembare en elastische baleinen. De baleinen zorgen voor een goede bescherming maar zorgen dat ook de flexibiliteit van de vingers blijft gewaarborgd voor het stompen, vangen en uitgooien van de bal.

Handpalmen van latex foam

De handpalm van de keepershandschoenen van Stanno zijn gemaakt van latex foam. Dit foam zorgt voor meer grip op de bal en demping. Stanno maakt gebruik van vier soorten foam: hyper foam, super soft profi foam, aqua foam en soft foam. Iedere soort heeft zijn eigen kwaliteiten.

Hyper foam zorgt zowel onder droge als natte weersomstandigheden voor uitstekende grip. Het verhoogt de balcontrole en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen.

Super soft profi foam geeft uitstekende grip bij droog weer en regen. Dankzij de nieuwste materialen zijn deze Stanno keepershandschoenen zeer duurzaam en bieden je een optimaal draagcomfort.

Aqua foam is speciaal ontwikkeld om onder natte weersomstandigheden te zorgen voor optimale grip. Dankzij de open foamstructuur heb je tot 25 procent meer grip in vergelijking met andere foamsoorten. Ook heeft het aqua foam een extra schokabsorberende functie waardoor je met deze Stanno handschoenen minder last hebt van harde schoten.

Soft foam biedt goede grip en uitstekende demping. Het garandeert maximale balcontrole. Stanno keepershandschoenen met soft foam zitten heerlijk en zorgen ervoor dat je je zeker voelt onder de lat.

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss