Sorteer op

Stanno Keepershandschoenen: Kwaliteit en Innovatie

Sinds 1990 staat Stanno bekend als een kwaliteitsmerk voor keepershandschoenen. Niet alleen worden deze handschoenen gemaakt voor keepers, maar ook door keepers. Stanno blijft voortdurend werken aan technologische verbeteringen om de prestaties van keepers te optimaliseren. Bekende doelmannen zoals Erwin Mulder en Diederik Boer kiezen voor de kwaliteit van Stanno keepershandschoenen.

Het Model van Stanno Keepershandschoenen

Bij Stanno draait het om twee basisonderdelen: het model en het foam. Het model is cruciaal voor de eigenschappen van een keepershandschoen. Laten we eens kijken naar de verschillende modellen:

 1. Rollfinger Model: Hierbij worden de vingers volledig omgeven door foam. Dit vergroot het foamoppervlak en zorgt voor optimale grip.

 2. Vlakke Hand Model: Dit model heeft twee soorten stiksels: positief gestikt en negatief gestikt. Positief gestikte Stanno handschoenen vergemakkelijken het vangen van ballen, terwijl negatief gestikte handschoenen een strakkere pasvorm bieden en meer controle over de bal geven.

 3. Hardground Model: Een mix van rollfinger en vlakke hand. Dit model biedt een uitstekende pasvorm en een groter gripoppervlak. De rubberen patch aan de binnenkant vermindert slijtage en maakt deze handschoenen ideaal voor kunstgras en harde ondergronden.

Fingersave en Latex Foam

 • Fingersave: Stanno keepershandschoenen zijn voorzien van uitneembare en elastische baleinen die bescherming bieden aan de vingers. Dit zorgt ervoor dat de flexibiliteit behouden blijft tijdens het stompen, vangen en uitgooien van de bal.

 • Handpalmen van Latex Foam: De handpalmen zijn gemaakt van latex foam, wat zorgt voor uitstekende grip en demping. Stanno gebruikt vier soorten foam:

  • Hyper Foam: Uitstekende grip onder droge en natte omstandigheden, verhoogt balcontrole en biedt comfort.

  • Super Soft Profi Foam: Geeft uitstekende grip bij zowel droog als nat weer, duurzaam en comfortabel.

  • Aqua Foam: Speciaal ontwikkeld voor optimale grip in natte omstandigheden, met een schokabsorberende functie.

  • Soft Foam: Biedt goede grip en demping, ideaal voor maximale balcontrole.

Met Stanno keepershandschoenen voel je je zeker onder de lat. Kies voor kwaliteit en prestatie met Stanno!

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss