Sorteer op

Kempa Sportschoenen

Kempa één van de grootste merken in de indoorsport. Kempa is het Duitse merk die vooral in de handbal wereldwijd bekend staat. Scandinavische liga's en natuurlijk de duitse liga is het domein van Kempa. Steeds meer Nederlandse spelers en clubs ontdekken dit degelijke kwaliteitsmerk.

Kempa & Michelin. De samenwering

De vereisten voor onze handbalschoenzolen zijn vergelijkbaar met die voor banden: optimale grip en de laagst mogelijke slijtage. De basis voor gemeenschappelijke ontwikkeling was snel gevonden, want voor zowel Michelin als Kempa was er vanaf het begin één gemeenschappelijk doel: dit ging niet over een oppervlakkige bevestiging van een merk aan een rubberen zool. De samenwerking zou diepgaand en oprecht zijn, met een focus op concrete ontwikkelingsdoelen die de spelers vanaf het begin dienen. De gemeenschappelijke focus was daarom vanaf het begin gericht op het beste gedrag van de zool onder professionele speelomstandigheden. Maar ook extra de levensduur van de schoenzool. Samen met toonaangevende ontwikkelaars van Michelin is een zool ontwikkeld met kenmerken die de beste synergie tussen de  bedrijven weerspiegelen. Wat in het begin zo heel anders leek, werd steeds preciezer, concreter en uiteindelijk echt. De samenwerking omvatte alles, van productontwerp, met name in termen van de zool, de gezamenlijke ontwikkeling van de rubbersamenstelling, tot de onderling overeengekomen keuze van de fabrikanten.

De nieuwe generatie Kempa-schoenen in samenwerking met Michelin. Het antwoord op de strenge eisen van handbal.
Vind meer informatie over Michelin op www.michelin-lifestyle.com

Optimale grip en sterk

De nieuwe Michelin-rubberformule biedt de optimale balans: hij is sterk genoeg om totale controle te bieden, maar is niet zo sterk dat hij gewrichten en botten kan beschadigen.
De nieuwe rubbermix is ​​uitermate effectief om het moeilijker te maken voor stof van het speelveld om vast te komen te zitten in de honingraat van de kleine poriën. Het effect: de zool houdt zijn grip langer vast.
Kempa is erin geslaagd de duurzaamheid van de rubberformule te verdubbelen *; Dit betekent dat de zool meer tijd nodig heeft om te slijten, ondanks zijn uitstekende grip.

Kempa Michelin indoor Jeugdkeeper.nl

 

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss