Sorteer op

Reusch keepershandschoenen

Reusch keepershandschoenen op een rij, zowel voor de junior als de senior doelman. Met passie voor sport houdt Reusch zijn sterke punten gericht op de ontwikkeling van professionele Reusch keepershandschoenen. Als een wereldwijde handschoenleverancier met Duitse roots die zich concentreert op interactie. Reusch keepershandschoenen worden sinds de jaren 70 werledwijd gedragen.

Keepershandschoenen

Reusch keepershandschoenen is al sinds de jaren 60 een kwaliteits keepershandschoen. Jaren lang door professionals als Hans van Breukelen gedragen. Reusch keepershandschoenen zijn er in alle soorten en modellen. Zoals de negative cut, Rollfinger, classic cut en de hybrid. Tevens voorziet Reusch in één van de beste soorten foam voorhanden. Van de slijtvaste SD en R3 foam tot de G2 en G3 foam met enorme prestaties. De Aqua foam A2 en AX2 is de keus bij veel profs.

Pure Contact

Reusch keepershandschoenen is een begrip, maar Reusch staat niet stil. Daarom investeren ze veel in nieuwe technolgische ontwikkeling. De Pure Contact is zo’n technologie waar veel verwachtingen van zijn. Op de laatste plaats niet gezien het feit dat concurrenten dit kopiëren. De Pure Contact technologie kan het best beschreven worden als een tweede huid. Door terug te gaan naar 1 laag voor de backhand en de latex is de lichste en best passende handschoen uitgevonden. De Reusch keepershandschoenen zijn uit 1 stuk gemaakt en worden al een soort afwashandschoen aangetrokken.

Traditie

Traditie is een belangrijk element van Reusch. Sinds 1934 betekent traditie voor Reusch het overdragen van kennis en ervaring uit het verleden naar het heden. Traditie is ontwikkeling; het ontwikkelen van Reusch keepershandschoenen met succes! Kennis is de motor van de vooruitgang. Het analyseren van de markt, voorzien in trends, en inzicht in de behoeften van de klant – dit alles gemengd met team spirit eindigt in een serie uitstekende keepershandschoenen voor amateurs en professionals. Geleid door traditie en aangedreven door kennis die focussen in één richting: naar voren! Beweging is evolueren! Met in het achterhoofd waar Reusch vandaan komt, zijn ze er zeker over waar te gaan. Flexibiliteit en innovatie staan voorop.

Reusch keepershandschoenen Hans van Breukelen Jeugdkeeper.nl

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss