Jeugdkeeper.nl keepersspeciaalzaak, de keeperswinkel van Nederland te Papendrecht voor jong en oud.

Uniek in Nederland, een keepersspeciaalzaak. De grootste keeperswinkel van Nederland waar iedere keeper zijn of haar hart kan ophalen.

De keepersshop heeft een mooie rustige uitstraling waarbij de keeper op zijn gemak kan kijken naar de vele mogelijkheden die er zijn qua kleding en materialen.
Naast het “voelen” en bekijken van onze collecties en het krijgen van persoonlijk advies is er altijd tijd om gewoon een drankje te komen doen en over voetbal en/of keepen te praten.

Het volledige assortiment van onze webwinkel is te vinden in de keeperswinkel.

Keeperswinkel Jeugdkeeper.nl

Inmiddels hebben al velen de weg uit binnen en zelf buitenland gevonden naar onze keeperswinkel. Wij nemen ruim de tijd om iedereen van goed advies te voorzien. Dit kan er voor zorgen dat u even moet wachten voordat u geholpen kan worden. In de tussentijd kunt u natuurlijk altijd zelf rondkijken en van de koffie en thee genieten.
Als u precies weet wat u wilt, kunt u ook zelf de artikelen passen.

Keepershirts Jeugdkeeper.nl

Voorlopig leveren wij de collecties van Uhlsport, Reusch, Sells, Aviata, The One Glove Company, Elite Sport, McDavid, Gladiator Sports, Masita, Cawilla, Full90, CrazyCatch, Campri en de Dutch Toy Group, maar dit wordt constant uitgebreid met artikelen van Adidas en bijvoorbeeld Nike. Sinds 2020 zijn wij ook Donnay superstore, waarbij wij zo goed als de gehele collectie van Donnay en Campri voeren in een aparte ruimte.

Wij hebben altijd meer dan 400 paar keepershandschoenen in de winkel op voorraad, daarnaast hebben we keepersspecifieke uitrustingsstukken zoals de keepersoverall en keepershelm ook altijd ruim voorradig. Mocht u iets missen in onze winkel, schroom dan dan niet om het aan ons kenbaar te maken.

Uniek is onze beschermende onderkledingwand, waar van diverse merken onderkleding met bescherming in alle maten verkrijgbaar is.
Natuurlijk hebben wij ook baselayer zonder bescherming.

Keepersset Jeugdkeeper.nl

Onze wand met diverse soorten keepersbroeken wordt continu bijgevuld in de maten 116 tm xxl

Wall of Pants Jeugdkeeper.nl Keeperbroeken

Daarnaast leveren wij ook een collectie voetbalschoenen van gerenomeerde merken. Vaak vanaf de kleinste maatjes tm maat 47.

De Jeugdkeeper.nl keeperswinkel is te vinden in het Brederodehuis 10 (aan de Brederodelaan, in de kelder van het Brederodehuis) te Papendrecht. De sportzaak in Papendrecht ligt op 15 minuten van Rotterdam tegenover Dordrecht en op ongeveer nog geen uur van zowel Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Antwerpen.

Voor de fanatieke keeper een korte rit om eens te komen kijken. Parkeren in de garages van het centrum is de eerste 2 uur gratis!

Openingstijden:

V

U kunt de eerste 2 uur gratis parkeren in de parkeergarages van Winkelcentrum de Meent of 1 uur op de aangegewezen parkeerplaatsen naast het centrum.

Jeugdkeeper.nl Brederodehuis 10 3353 HD Papendrecht kaart

© 2013 - 2023 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel