Sorteer op

Keepersclinic 2 januari 2022  Jeugdkeeper.nl olv FC Dordrecht & Feyenoord / Keeperschool VD Kaay

Krijg tijdens de kerstvakantie keeperstraining van de keeperscoördinatoren van Feyenoord en FC Dordrecht.

Zondag 2 januari organiseert Jeugdkeeper.nl ism Keeperschool van der kaay een keepersclinic voor alle leeftijden.
De trainingen staan onder leiding van de keeperstrainers en coördinatoren van FC Dordrecht en Feyenoord. Daarnaast zullen er weer keepers uit de jeugdopleidingen aansluiten evenals keepsters uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. 

Op dit moment is het toestaan van publiek nog onduidelijk. Dit wordt tzt bepaald aan de hand van de dan geldende Corona regels.

Deze keer verdelen we de inschrijvingen over 3 tijdsloten om nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Wanneer alle inschrijvingen binnen zijn worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Dit kan niet altijd een juiste afspiegeling zijn, maar wij doen ons best om zo uitdagend mogelijke groepen te maken.

Privacy

Alle keepers die meedoen kunnen en zullen waarschijnlijk worden gefotografeerd en of gefilmd. Dit om een leuke rapportage achteraf te hebben. In het inschrijfformulier wordt hiervoor uw toestemmming gevraagd. Wij gaan deze foto's niet "buiten onze partners" verspreiden.

De ervaring leert dat op dagen als deze diverse scouts rondlopen van betaald voetbal organisaties. Natuurlijk zullen de mensen van FC Dordrecht en Feyenoord aanwezig zijn. Echter zijn ook andere clubs meestal aanwezig. Wij verstrekken alleen informatie aan andere clubs indien u akkoord gaat met een eventuele scouting. Indien u NEE invult op het inschrijfformulier zullen wij de gegevens NIET doorgeven bij eventuele belangstelling.

 

Let op: Vul alle velden in bij het artikel. Op deze wijze kunnen wij het beste de groepen formeren.

Wil je je alleen inschrijven voor de keepersclinic en geen andere producten bestellen?
Let erop dat je bij VERZENDING in de 2e stap van het bestelproces "Afhalen Winkelier" kiest. Er worden dan geen verzendkosten gerekend!

Inschrijving vindt alleen plaats na betaling! 

Keepersclinic kerstvakantie 2022

© 2013 - 2021 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel