Sorteer op

KEEPERsport staat voor een betrouwbaar team van keeper-specialisten. KEEPERsport is opgericht in Oostenrijk door Georg Heu en Martin Krenn.

Als wij naar onze collectie kijken voor KEEPERsport Nederland kunnen we niets anders dan oprecht trots zijn. We gaan er 100% voor om u als klant tevreden te stellen! Het doel van KEEPERsport is om de beste producten voor u aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Tevens willen we u altijd met een persoonlijke en vriendelijke service te woord staan. Wij leveren alle keepershandschoenen, exclusieve producten, keeperskleding en nog veel meer direct uit voorraad en voor de scherpste prijzen. KEEPERsport streeft naar 100% tevredenheid bij de klanten.

KEEPERsport biedt een zeer ruim en exclusief assortiment aan om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ons elk jaar weer te verbeteren. Onze collectie is uitvoerig doorgenomen zodat wij u elk jaar een zeer compleet assortiment kunnen aanbieden. 

Keepersport bij Jeugdkeeper.nl

Keepersport heeft in 2022 gevraagd of wij als Jeugdkeeper.nl de collectie Keepersport keepershandschoenen willen opnemen in ons assortiment. Vooralsnog is dit zeer uniek dat een concern als Keepersport Jeugdkeeper.nl uitkiest als retailer. Wij zijn trots om Keepersport te gaan voeren en zullen de klanten alle mogelijkheden geven om de handschoenen in de winkel te proberen.

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss