Sorteer op

Voetbaltassen

 

De perfecte voetbaltas voor je training of wedstrijd koop je bij Jeugdkeeper.nl. Wij hebben een ruime collectie sporttassen en materiaaltassen. Of je nu die selectiekeeper bent of veldspeler bij het 7e, de juiste voetbaltas vindt je bij Jeugdkeeper.nl. Voor iedere speler hebben wij een voetbaltas.

Soorten sporttassen

Jeugdkeeper.nl levert diverse soorten tassen zoals de voetbaltas met schoenenvak of zonder schoenenvak. Het schoenenvak is ideaal voor voetbalschoenen of vieze kleding. Daarnaast leveren wij ook de voetbalrugzak. Deze voetbaltas met schoenenvak kan als een rugtas gedragen worden. Ook leveren wij speciale tassen als de handschoenentas, ballenzak of hordentas. Natuurlijk zijn de teamtassen ook niet onbekend. Deze grote tassen zijn groot genoeg om alle tenues in mee te nemen. Vaak is dit soort tassen een trolley. Dit houdt in dat de sporttas minstens aan één kant wieltjes heeft om makkelijk te vervoeren.

Maten en merken

Jeugekeeper levert tassen voor iedere sporter. Voor de allerkleinste zijn er de 30 liter tassen. Voor de oudere sporters zijn de 50 liter tassen of zelfs groter voorhanden. Houdt er bij keepers rekening mee dat deze vaak iets meer uitrustingsstukken hebben dan een veldspeler. Lange keepersbroeken, keepershandschoenen en thermo artikelen worden bij deze groep vaak gebruikt. Zoals gezegd is er een sporttas voor iedereen.
Jeugdkeeper levert sportassen van diverse merken als Uhlsport, Masita, Sells en Elite. Andere merken worden continu toegevoegd.

Do’s and Don’ts

Een voetbaltas is licht en sterk. Daarom ideaal voor al je spullen in te vervoeren. Zorg er wel voor dar je de tas regelmatig schoonmaakt. Met een vochtige doek even afnemen is vaak genoeg. Laat in ieder geval nooit je vuile of vochtige voetbalschoenen of kleding in je tas zitten. Je keepershandschoenen liet je sowieso al niet in de tas zitten toch?

Voetbaltas kopen bij Jeugdkeeper.nl

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss