Keepersclinic Jeugdkeeper.nl bij V.V. Papendrecht op 22-10-2019

Krijg keeperstraining van de keeperstrainers van FC Dordrecht, een keeperstrainer van Feyenoord, ex-trainer Feyenoordvrouwen, keepster Sparta en diverse jeugdkeepers van BVO's.

Dinsdag 22 oktober organiseert Jeugdkeeper.nl 2 clinics voor jong en oud bij V.V. Papendrecht. De clinics staan onder leiding van de keeperstrainers van FC Dordrecht en een keeperstrainer van Feyenoord.

Daarnaast zijn ook de voormalig keeperstrainer van de Feyenoordmeiden, de keepster van Sparta en anderen (van o.a. Keepersschool Van der Kaay, Feyenoordvrouwen beloften, jeugdkeepers BVO's) aanwezig om de trainingen te begeleiden.

Er zullen 2 clinics gehouden worden. Van 10:00 tm 12:00 en van 13:00 tm 15:00. Op basis van de inschrijvingen / niveau worden groepjes geformeerd die in één van de 2 clinics geplaatst worden.

Per clinic zullen we een loterij houden met leuke prijzen.

Vul alle velden in bij het artikel. Op deze wijze kunnen wij het beste de groepen formeren.

Wil je je alleen inschrijven voor de keepersclinic? Let erop dat je bij VERZENDING in de 2e stap van het bestelproces Afhalen Winkelier kiest.

Inschrijven vindt alleen plaats na betaling.

MOCHT door restricties van de overheid de clinic niet door gaan, dan krijgt u natuurlijk het inschrijfgeld teruggestort.

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss