Keepersacademie KEEPSTRONG

De Keepersacademie Keepstrong wil iedere jeugdkeeper/keepster de kans bieden met goede training zijn/haar talenten te ontplooien. Wij hebben veel kennis van en een innovatieve visie op het voetbal keepen. Daarbij hanteren wij beproefde trainingsmethoden en kunnen wij bouwen op een team van gedreven en ervaren trainers. De Keepersacademie verzorgt onder andere een gedegen programma – voor jeugdkeepers tot 18 jaar – van 25 trainingen van 1,5 uur waarin alle aspecten van het keepen aan de orde komen. En we doen nog veel meer!

De Keepersacademie biedt trainingen, clinics en andere activiteiten ten behoeve van (jeugd)keepers, trainers en clubs. Zij heeft veel expertise in huis op het gebied van trainingsmethodiek, techniek en tactiek voor keepers. Daarnaast heeft zij een duidelijke visie op de moderne wijze van keepen. Keepersacademie Keepstrong heeft daarmee in de afgelopen 12 jaar ondersteuning kunnen bieden aan verenigingen waar de wens bestond om meer individuele aandacht te geven aan de jeugdkeepers of waar bijvoorbeeld geen keeperstrainer aanwezig is.

De belangrijkste poot van de Keepersacademie is de 25-weekse keeperscursus. Elke week 1,5 uur keeperstraining van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de cursisten zich snel kunnen ontwikkelen. Daarnaast zet zij haar expertise in met clinics op de club, lezingen, de meerdaagse Zomerstage en de jaarlijkse Keeperspromotiedag. In de komende jaren wil de Keepersacademie verder bouwen aan deskundigheidsoverdracht aan clubs en trainers.

Kortom: bij Keepersacademie Keepstrong zorgt ons team van professionele keepertrainers voor een samenhangend en motiverend programma waarmee iedere jonge keeper grote stappen vooruit kan zetten. In de afgelopen jaren zijn diverse cursisten geselecteerd door clubs uit het betaalde voetbal en voor KNVB-districtsselecties. Een bewijs dat onze aanpak vruchten afwerpt.

Op deze website komen alle aspecten van de Keepersacademie aan bod.
www.keepstrong.nl

Sorteer op
© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss