Jeugdkeeper.nl keepersspeciaalzaak, de keeperswinkel van Nederland te Papendrecht voor jong en oud.

Uniek in Nederland, een keepersspeciaalzaak. De grootste keeperswinkel van Nederland en misschien wel europa waar iedere keeper zijn of haar hart kan ophalen.
De keepersshop heeft een mooie rustige uitstraling waarbij de keeper op zijn gemak kan kijken naar de vele mogelijkheden die er zijn qua kleding en materialen.
Naast het “voelen” en bekijken van onze collecties en het krijgen van persoonlijk advies is er altijd tijd om gewoon een drankje te komen doen en over voetbal en/of keepen te praten.

Het volledige assortiment van onze webwinkel is te vinden in de keeperswinkel.

Keeperswinkel Jeugdkeeper.nl

Inmiddels hebben al velen de weg uit binnen en zelf buitenland gevonden naar onze keeperswinkel. Wij nemen ruim de tijd om iedereen van goed advies te voorzien. Dit kan er voor zorgen dat u even moet wachten voordat u geholpen kan worden. In de tussentijd kunt u natuurlijk altijd zelf rondkijken en van de koffie en thee genieten aan tafel of in de business Seats die we in de winkel hebben staan. Deze hebben tot 2008 in De Kuip gestaan waarna ze overgeplaatst zijn naar het stadion van FC Dordrecht. In 2022 zijn de seats vervangen en konden we dit stuk geschiedenis in de winkel plaatsen.
Als u precies weet wat u wilt, kunt u natuurlijk ook zelf de artikelen zoeken die u nodig heeft en natuurlijk even passen in de paskamers..

Keepershirts Jeugdkeeper.nl

Voorlopig leveren wij de collecties van Uhlsport, Reusch, The One Glove Company, Gladiator Sports, Caepan, Keepersport, Stanno, Hummel, Jako, Masita, Cawila, Full90, CrazyCatch, , Agility Sports en de Dutch Toy Group, maar dit wordt constant uitgebreid met artikelen van Adidas en bijvoorbeeld Nike. Sinds 2020 zijn wij ook Donnay superstore, waarbij wij zo goed als de gehele collectie van Donnay en Campri voeren.

Wij hebben altijd meer dan 400 paar keepershandschoenen in de winkel op voorraad, daarnaast hebben we keepersspecifieke uitrustingsstukken zoals de keepersoverall en keepershelm ook altijd ruim voorradig. Mocht u iets missen in onze winkel, schroom dan dan niet om het aan ons kenbaar te maken.

Uniek is onze beschermende onderkledingwand, waar van diverse merken onderkleding met bescherming in alle maten verkrijgbaar is.
Natuurlijk hebben wij ook baselayer zonder bescherming in diverse kleuren.

Keepersset Jeugdkeeper.nl

Onze wand met diverse soorten keepersbroeken wordt continu bijgevuld in de maten 116 tm xxl

Wall of Pants Jeugdkeeper.nl Keeperbroeken

Daarnaast leveren wij ook een collectie voetbalschoenen van Hummel. Vaak vanaf de kleinste maatjes tm maat 47.

De Jeugdkeeper.nl keeperswinkel is te vinden in het Brederodehuis 10 (aan de Brederodelaan, in de kelder van het Brederodehuis) te Papendrecht. De sportzaak in Papendrecht ligt op 15 minuten van Rotterdam tegenover Dordrecht en op ongeveer nog geen uur van zowel Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Antwerpen.

Voor de fanatieke keeper een korte rit om eens te komen kijken. Parkeren in de garages van het centrum is de eerste 2 uur gratis!

Openingstijden winkel in Papendrecht:
Vrijdag 13:30 - 20:00 
Zaterdag 10:00 -17:00  

Maandag 15-07-2024 tm donderdg 01-08-2024  Gesloten 

U kunt de eerste 2 uur gratis parkeren in de parkeergarages van Winkelcentrum de Meent of 1 uur op de aangewezen parkeerplaatsen naast het centrum.

Jeugdkeeper.nl Brederodehuis 10 3353 HD Papendrecht kaart

 

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss