Sorteer op
  1 - 120 van 183 resultaten
 • 1
 • 2

 Jeugdkeeper.nl The One Glove Gladiator Sports Reusch keepershandschoenen jeugdkeeper.nl.jpg Uhlsport keepershandschoenen jeugdkeeper.nl.jpg Adidas keepershanfschoenen bij Jeugdkeeper.nl   

  Elite sport bij Jeugdkeeper.nl 

Hoogwaardige Keepershandschoenen voor Jeugd en Volwassenen - Ontdek Topmerken en Verschillende Cuts en Latex bij Jeugdkeeper.nl

Inleiding:

Bij Jeugdkeeper.nl streven we ernaar om keepers van alle leeftijden, van jonge talenten tot ervaren doelmannen en doelvrouwen, te voorzien van hoogwaardige keepershandschoenen. Onze uitgebreide collectie bevat topmerken die bekend staan om hun kwaliteit, prestaties en comfort. Of je nu een beginnende doelman/doelvrouw bent of een ervaren keeper, bij Jeugdkeeper.nl vind je de perfecte handschoenen om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Lees verder om meer te leren over onze merken en de verschillende soorten cuts en latexsoorten die we aanbieden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw ideale keepershandschoenen.

Topmerken in onze collectie:

 1. Gladiator Sports: Gladiator Sports biedt hoogwaardige keepershandschoenen tegen betaalbare prijzen. Hun handschoenen zijn geliefd bij keepers van alle niveaus en bieden betrouwbare grip en duurzaamheid.

 2. Uhlsport: Als een toonaangevend merk in de keeperswereld, staat Uhlsport bekend om zijn geavanceerde technologieën. Hun handschoenen bieden optimale grip, demping en bescherming.

 3. Caepan: Caepan-handschoenen combineren traditie met moderne innovaties. Hun Kintsugi Keepershandschoenen zijn geïnspireerd op de Japanse kunst van het herstellen van gebroken aardewerk met goud en bieden uitstekende grip en duurzaamheid.

 4. Reusch: Reusch is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige keepershandschoenen produceert met geavanceerde technologieën. Hun handschoenen bieden uitstekende balcontrole en demping.

 5. RG Gloves: RG Gloves staat bekend om hun aandacht voor detail en vakmanschap. Hun handschoenen bieden een comfortabele pasvorm en betrouwbare grip.

 6. Keepersport: Keepersport biedt een uitgebreid assortiment aan handschoenen die geschikt zijn voor verschillende speelomstandigheden en weersomstandigheden. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar.

 7. Adidas: Adidas is een wereldberoemd merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Hun keepershandschoenen zijn geliefd bij zowel professionele als amateurkeepers vanwege hun grip en comfort.

 8. Stanno: Stanno biedt betaalbare en betrouwbare keepershandschoenen met uitstekende grip en duurzaamheid. Ze zijn ideaal voor jonge keepers die hun spel willen verbeteren.

 9. The One Glove Company: The One Glove Company biedt handschoenen met een opvallend ontwerp en uitstekende grip. Ze zijn populair bij jonge keepers die hun persoonlijkheid willen uitdrukken op het veld.

Verschillende Soorten Cuts:

 • Platte Vinger (Flat Cut): Deze klassieke cut heeft naden aan de buitenzijde van de handschoen en biedt een ruime pasvorm. Het zorgt voor een breed contactoppervlak met de bal en biedt uitstekende duurzaamheid en bescherming.

 • Rollfinger Cut: Bij deze cut wordt het latex rond de vingers gewikkeld, waardoor een naadloos gevoel ontstaat. Het biedt een strakke pasvorm en maximaliseert de grip en balcontrole. Veel professionele keepers geven de voorkeur aan deze cut vanwege de uitstekende prestaties.

 • Negative Cut: Deze cut heeft naden aan de binnenzijde van de handschoen, waardoor een strakke en nauwsluitende pasvorm ontstaat. Het zorgt voor een groter contactoppervlak met de bal en biedt een direct gevoel bij het vangen en werpen.

 • Hybrid Cut: De hybrid cut combineert elementen van verschillende cuts, zoals de platte vinger en de rollfinger, om een veelzijdige handschoen te creëren. Het biedt een compromis tussen pasvorm en grip, waardoor het geschikt is voor verschillende speelstijlen.

 • Hyla Cut: De hyla cut is een innovatieve combinatie van de rollfinger en de flat cut, waarbij het latex van de vingertoppen overloopt in de rug

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss