Nieuw

Fitsockr Gripsokken Geel

Artikelnummer: FSGS-5
Artikel 16 van 51
€ 19,95 (inclusief btw)

Fitsockr Gripsokken geel

Improve your talent with Fitsockr! Vermijd blessures, ‘’improve your talent’’ tijdens je trainingen en wedstrijden en wordt de beste versie van jezelf! Glijden in je schoenen, pijnlijke blaren, te strakke veters, herkenbare problemen? Gebruik dan de speciale gripsokken van Fitsockr! Be like a pro en maximaliseer de grip in je schoenen.

Fitsockr gripsokken worden door veel profvoetballers gebruikt, zoals door oa Luis Sinestera, Ryan Gravemberch en Kjell Scherpen.

Fitsockr gripsokken zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar.

Ga voor de beste grip en een gemaximaliseerd draagcomfort

  • Biedt steun aan gevoelige enkels

  • Sneller & wendbaarder op de eerste meters

  • Voorkom wrijving in jouw sportschoen

  • Voorkom blaren

De sokken van Fitsockr zijn er voor de sporters die hun prestaties op het veld willen maximaliseren. De gripsokken van Fitsockr bieden vele voordelen ten opzichten van andere sokken. Zo zijn ze gericht om jouw sportprestaties te verbeteren en nare blessures te voorkomen. De gripsokken zorgen voor een betere grip en ondersteuning van de enkels en spieren terwijl je geniet van maximaal comfort.

De extra grip zorgt ervoor dat je niet meer schuift in je schoenen, denk hierbij aan situaties met scherpe en snelle richtingsveranderingen en/of natte
weersomstandigheden. Hierdoor verminderen de blaren en enkelblessures gigantisch! De compressie zorgt voor een optimale doorbloeding met betere recuperatie en ondersteuning van spieren in de enkels en voeten als gevolg.

7421083434378
7421083434545
7421083434538

Specificatie Omschrijving
Merk Fitsockr
© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss