Sale

RG Bionix CHR White/Blue

Artikelnummer: BIOX23
Artikel 3 van 12
€ 89,95 € 53,97 (inclusief btw)

RG Bionix CHR White/Blue

Een prachtige, gelimiteerde editie van het Bionix-model is terug met een nieuwe variatie in design en kleuren. Er is een verbazingwekkende nieuwe kleurencombinatie en nieuwe GIGA Grip Cyan all latex Duitse handpalm, die geweldige grip biedt in alle weersomstandigheden
Dit Bionix CHR limited edition-model biedt een verbeterde, nog betere pasvorm, gecreëerd na een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, alleen voor RG-handschoenen.
De Roll Hybrid negatieve snit, de Cyan GIGA Grip-latexpalm en de strakke sleeve maken deze handschoen tot een uitstekende keuze voor alle keepers van PRO tot amateurniveau.

BACKHAND & BODY:
EVO - Zone-body met nieuw ontwerp en kleurencombinatie van siliconen, verbluffende sublimatie-graphics geven dit model een unieke uitstraling. Dit materiaal is ook waterbestendig en thermisch bestendig voor superieur comfort.

CUT:
Nieuwe en verbeterde HYBRID ROLL NEGATIEVE snit. De ergonomische vorm past zich volledig aan de natuurlijke bewegingen van de vingers aan.

PALM:
Nieuwe cyaan GIGA GRIP volledig Duitse latex 4 mm + 3 mm interne vulling, ingesteld op een ROLL NEGATIEVE HYBRID-snit. De dubbel omwikkelde duim zorgt voor comfort en meer contact met de bal. FIX FIT-TECHNOLOGIE

Polsband:
Een uniek ontwerp speciaal voor RG, genaamd het Wrist Fit System OF "the tube", dat is hypertechnologie. Het geeft de keepers een veilig gevoel rond de pols, maar tegelijkertijd super comfortabel en zacht. Het kan worden gebruikt met of zonder de verwijderbare elastische lusband die op een unieke manier is ontworpen om de keepers een nieuwe methode van een polsbeveiligingssysteem te bieden. Er is een nieuwe pull-up op het polsgebied om een ​​betere aanpassing van de handschoen te bieden.

LET OP!!! Zorg ervoor dat je met het aantrekken van de handschoen niet hard op 1 plek aan de handschoen gaat trekken (dus niet bij het V punt waar de latex stopt) want dan trek je hem snel stuk. Zorg er dus voor dat je met het aantrekken de druk een beetje verdeeld en niet teveel spanning creëert op 1 plek.

Onderhoud van de handschoenen voor langere levensduur:

1. Laat vuil niet opdrogen

2. Week handschoenen 2-3 minuten onder de kraan met handwarm water

3. Spray met handschoenreiniger 

4. Verwijder vuil met je vingers (gebruik geen borstel!)

5. Na het wassen voorzichtig uitknijpen, niet wringen

6. Laten drogen (niet blootstellen aan directe hitte of de zon!)

5295000207916

5295000207909

5295000207893

5295000207886

5295000207879

Specificatie Omschrijving
Merk RG gloves
Type Handschoen Hyla negative small (nroll)
Fingersafe Geen fingersafe
Ondergrond Gras
Latexsoort Giga
Strap Verwijderbare strap
Lengte handschoen Lang
Niveau Geavanceerd / Pro
Jr / Sr Sr (gemaakt vanaf maat 7)
© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss