-10%

THE ONE GLOVE COMPANY SLYR GEO 3.0 MD (Martin Dubravka edition)

Artikelnummer: GLV-GEO3-MIDNIGHT
Vorige Artikel 21 van 28 Volgende
€ 84,95 € 76,45 (inclusief btw)

SLYR GEO 3.0 MD (Dúbravka Signature Edition)

Compleet opnieuw ontworpen voor de moderne en veeleisende keeper, dat is de nieuwe GEO 3.0. De meest ergonomische, lichte en tophandschoen van The ONE Glove tot op de dag van vandaag. De Herkenbare geometrische vormen. Geavanceerde materialen. Innovaties. Het is allemaal samengekomen in een geweldige handschoen die een perfecte pasvorm en balgevoel garandeert.

Dit is geen “gereedschap”, deze handschoen is niet alleen maar materiaal. De Geo 3.0 is een verlengstuk van jouw handen. Een top niveau handschoen waarbij je niet eens doorhebt dat je ze draagt. Flexibel, ademend en comfortabel. Een zwaargewicht kwa specificaties in een ultra lichtgewicht verpakking. Dit betekent dat jij je met maar één ding bezig hoeft te houden: Jouw wedstrijd.

Specificaties:

  • Ontworpen met Premier League en Newcastle United keeper Martin Dúbravka
  • Negative cut
  • Verwijderbare elastische polsband met het officiële “MD” Martin Dúbravka logo
  • 3D GEOmetrische accenten
  • 4mm pro grade contact latex
  • NIEUW: Echo Form™ anti-slip systeem
  • X-Wrap Control™ hand en duim wrap systeem
  • Lichtgewicht one-piece constructie: (weegt slechts 95 gram*)
  • NIEUW: UrgoTract™ body: ons meest hoogwaardige, ademende en ergonomische materiaal tot nu toe
  • Verlengde latex palm

Premier league Grip:

Het latex wat wij gebruiken op de GEO 3.0 MD is ons hoog gewaardeerde en Pro Grade Contact latex. Dit wordt gebruikt door al onze prof keepers en ook in de Premier League: een fantastisch latex bij droge omstandigheden en zal jou ook niet teleurstellen in de regen, mits je handschoen af en toe afdroogt (zoals bij elke handschoen eigenlijk). Dit latex kan het typische Engelse weer aan, dan weet je dus dat het goed is.

Echo Form™ anti-slip systeem

Echo Form™ is niet zoals andere interne vinger-grip systemen. Het neemt de basis over maar veranderd het in een compleet nieuwe ergonomisch systeem zoals dat nog nooit gebruikt is in een handschoen.

Aan de binnenkant van de vingertoppen, duim en handpalm zijn zorgvuldig “echo’s” geplaatst. Elk apart vormgegeven patronen die de juist de beweging tegengaat die jouw vingers, duim en hand  natuurlijk wat slip geven wanneer je een bal wil vangen.

Door de slimme patronen is het niet belemmerend en heb je nooit het gevoel dat het je kan afleiden. Een subtiele maar constant betrouwbare extra om jou nét dat beetje extra te geven.

UrgoTract™ body

UrgoTract™ is de meest geavanceerde, ademende en ergonomische “body” (bovenkant) die wij ooit hebben gebruikt bij The ONE Glove keepershandschoenen. Een super lichtgewicht materiaal dat gemaakt is om superieur comfort, gevoel en bescherming te bieden – dit allemaal terwijl het de hoogste flexibiliteit biedt door de 4-weg elasticiteit.

In tegenstelling tot andere lichtgewicht handschoenen offeren onze handschoenen met UrgoTract™ geen demping of bescherming op. Dit zorgt voor de optimale combinatie van gewicht, flexibiliteit, én bescherming die op het absolute top niveau vereist is.

X-Wrap Control

Het X-Wrap Control™ biedt meer: Dit systeem vouwt het foam om jouw duim en handpalm. Het zorgt dus voor extra groot vangoppervlak. Ook zorgt het voor een stevigere constructie zodat je bij elke bal optimaal kan vertrouwen op de grip en bescherming van jouw handschoenen.

Verwijderbare polsband – draag het hoe jij wilt

De nieuwe GEO 3.0 MD biedt jou de vrijheid om te kiezen hoe jij de handschoen wil dragen: de vrijheid van een handschoen zonder polsband óf de extra veiligheid van een polsband. Elk paar komt met een elastische polsband die jij kan bevestigen óf verwijderen binnen enkele seconden.

Negative Cut

De populairste snit voor keepershandschoenen ter wereld: Door de stiknaden aan de binnenkant te plaatsen de Negative Cut geeft een aansluitend gevoel. Dit zorgt voor een optimaal gevoel bij vangen, stompen of blokken. Gecombineerd met de UrgoTract body en het Echo Formanti-slip systeem deze traditonele cut is gepromoveerd naar een nieuw level van comfort en pasvorm.

Let op: vanwege de ultrafitte aard van dit model raden we aan om voorzichtiger te zijn bij het uittrekken. Deze handschoen zit strak om je hand en pols! Dus moet voorzichtig worden uitgetrokken. Trek hierbij nooit aan de vingers van de handschoenen want dan gaat deze sneller scheuren.
1. Maak de band los van de handschoen 
2. Leg je hand op je borst en druk met je andere hand op de bovenkant van de hand
3. Trek je hand uit de handschoen dmv heen en weer bewegen van de hand en door voorzichtig te trekken
4. Let op dat je niet op de vingers drukt met je hand maar op de bovenkant van je hand

Onderhoud van de handschoenen voor langere levensduur:

1. Laat vuil niet opdrogen

2. Week handschoenen 2-3 minuten onder de kraan met handwarm water

3. Spray met handschoenreiniger 

4. Verwijder vuil met je vingers (gebruik geen borstel!)

5. Na het wassen voorzichtig uitknijpen, niet wringen

6. Laten drogen (niet blootstellen aan directe hitte of de zon!)

5060495667954
5060495667961
5060495667978
5060495667985
5060495667992
5060495668005
5060495668012
5060495668029
5060495668036
5060495668043
5060495668050
5060495668067
5060495668074

Specificatie Omschrijving
Merk The One Glove Company
Type Handschoen Negatieve naad
Fingersafe Geen fingersafe
Ondergrond Gras / Kunstgras
Latexsoort Contact
Strap Verwijderbare strap
Lengte handschoen Lang
Niveau Geavanceerd / Pro
Jr / Sr Jr/ Sr (gemaakt in jr & Sr maten)
© 2013 - 2023 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss