-60%

Brambo MT 450 gram Matchbal

Artikelnummer: 8720195933342
Artikel 30 van 30
€ 49,99 € 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Het idee van de Brambo bal is ontstaan na het succes van de Brambo handschoen. Brambo is een verwijzing naar Bram van den Boogaard, de oersterke kleine dreumes uit Erp heeft het syndroom van down en heeft de  afgelopen jaren leukemie overwonnen.

Brambo is ook een knipoog naar Rambo om dat Bram en zijn familie zich zo kranig door deze ellendige strijd hebben geslagen. Van de opbrengst van de Brambo handschoen heeft Bram een zeer succesvolle dolfijn therapie gevolgd die hem het laatste zetje naar volledig herstel moet geven.

Zijn ontwikkelingsachterstand moet ingelopen worden en die zware jaren moeten een plekje krijgen. En we denken dat het met de dolfijn therapie goed gelukt is. Nu we het project van onze kleine held met het downsyndroom goed hebben afgesloten werd het tijd voor ons volgende project.

Onze frustratie dat er veel ballen op de markt zijn van niet al te beste kwaliteit en de wetenschap dat de g-voetballers altijd het onder geschoven kindje zijn heeft ons doen besluiten om een serie topballen te ontwikkelen om aan beide problemen iets te doen. We gaan zoveel mogelijk ballen verkopen waardoor we een mooi product in de markt zetten en van de opbrengst gaan we zoveel G-voetballers supporten als mogelijk is.

Dit kan zijn in de vorm van ballen maar ook in andere benodigde trainingsmaterialen. Bram zal altijd het gezicht en onze mascotte blijven van onze firma en waar nodig zullen we hem natuurlijk ook in de toekomst altijd steunen.

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss