Keepersclinic kerstvakantie 2020 V.V. Sliedrecht olv Feyenoord & FC Dordrecht

Artikel 1 van 1
€ 20,00
Voorraad 30 stuks

Keepersclinic Jeugdkeeper.nl bij V.V. Sliedrecht in de kerstvakantie!

Krijg keeperstraining van de keeperscoördinatoren van Feyenoord en FC Dordrecht.

In de kerstvakantie organiseert Jeugdkeeper.nl 2 clinics voor meiden en jongens tm 17 jaar bij V.V. Sliedrecht. De clinics staan onder leiding van de keeperscoördinatoren van Feyenoord en FC Dordrecht. Daarnaast zijn ook diverse ervaren keeperstrainers (van o.a. Keepersschool Van der Kaay en jeugdkeepers van diverse BVO's) aanwezig om de trainingen te begeleiden.

Er zullen 2 clinics gehouden worden. Van 10:00 tm 12:00 en van 13:00 tm 15:00. Op basis van de inschrijvingen / niveau worden groepjes geformeerd die in één van de 2 clinics geplaatst worden. Nadat alle inschrijvingen verwerkt zijn worden de groepen en clinincs ingedeeld. 

Per clinic zullen we een loterij houden met leuke prijzen. Iedere keeper ontvangt tevens een goodiebag.

Vul alle velden in bij het artikel. Op deze wijze kunnen wij het beste de groepen formeren.

Wil je je alleen inschrijven voor de keepersclinic? Let erop dat je bij VERZENDING in de 2e stap van het bestelproces Afhalen Winkelier kiest. 

Inschrijven vindt alleen plaats na betaling! 

Door in te schrijven gaat u akkoord met eventuele film en of video opnames. Deze kunnen gebruikt worden voor scoutingdoeleinden en of promo acties voor Jeugdkeeper.nl

MOCHT door restricties van de overheid de clinic niet door gaan, dan krijgt u natuurlijk het inschrijfgeld teruggestort.

COVID-19 informatie:
Toeschouwers alsmede chauffeurs zijn vooralsnog helaas niet toegestaan. KAntine en kleedkamers zijn helaas ook gesloten. Deelnemende keepers zijn de enige personen naast de organisatie die toegelaten worden op het sportpark.

© 2013 - 2020 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel